» Workshop Eric Vloeimans

Wat is dit?

Op 10 oktober organiseert het Regionaal Instituut voor Cultuur- en Kunsteducatie (Rick) een masterclass trompet met de internationaal bekende trompettist Eric Vloeimans. Tijdens de masterclass studeren de deelnemers muzieknummers in die ze ’s avonds in café ’t Swaentje in Weert ten gehore brengen. De deelnemers worden begeleid door het Weerter combo JazzMinded!. De masterclass en concert worden mede mogelijk gemaakt door SLIM.

Masterclass
De masterclass begint om 14.00 uur. De masterclass duurt tot 17.30 uur. Om deel te nemen aan de masterclass is een niveau vanaf C-examen en (beginnende) ervaring met improvisatie gewenst. Inschrijven kan via de website van Rick www.ricknet.nl.

Café ‘t Swaentje
Vanaf 20.30 uur is het swingen geblazen in café ’t Swaentje in Weert. De deelnemers van de masterclass treden op. Ze spelen nummers die ze tijdens de masterclass ingestudeerd hebben. Alle optredens worden begeleid door het jazzcombo JazzMinded!

JazzMinded!

JazzMinded! is een combo van ervaren amateurs uit Weert en omgeving, bestaande uit Lennard Gilissen,saxofoons, Jan van Dooren, basgitaar, Frank Jacobs, piano en Leon Hoeben, drums. JazzMinded! treedt regelmatig op met (professionele) gastspelers.

SLIM
De afkorting SLIM staat voor Stichting Limburg geImproviseerde Muziek. De stichting
werd in 1982 door een aantal jazzliefhebbers opgericht met als doel om jazz en
improviseerde muziek in Limburg te stimuleren. De activiteiten van SLIM komen
mede tot stand door dankzij de steun van de Provincie Limburg en Stichting
Symbiose Kunst en Cultuur.


[ terug... ]Omhoog


Facebook

  • Bezoek ons op facebook: www.facebook.com/JazzMinded

Next gigzz!

  • 22 juni 2013 (besloten feest)

Copyright 2002-2018